Καλέστε στο +30210 95.89.671

Αγγλικά


Pre-Junior

Παιδάκια ηλικίας 5 - 7 ετών συνήθως, μπαίνουν στον κόσμο της Αγγλικής γλώσσας με τον πιο όμορφο τρόπο. Γνωρίζοντας ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ότι οι πρώτες εντυπώσεις είναι καταλυτικές, διδάσκουμε τους μικρούς μας μαθητές σε ένα χαρούμενο περιβάλλον, επιστρατεύοντας όλες τις αισθήσεις τους (με τραγούδι, κινησιολογία - χορό, παιχνίδια), καθώς και την τεχνολογία (διαδραστικός πίνακας). Πάντα χρησιμοποιούμε και βιβλίο (coursebook) κατάλληλο για αυτό το επίπεδο.

Junior A and B

Σε αυτές τις δύο τάξεις εμπλουτίζεται το βασικό λεξιλόγιο του μαθητή και εισάγεται η γραφή, καθώς και οι βασικοί κανόνες ορθογραφίας που θα τους συντροφεύουν και στις μεγαλύτερες τάξεις βοηθώντας τους στην απομνημόνευση δύσκολων στη γραφή λέξεων. Παρουσιάζονται τα πρώτα γραμματικά φαινόμενα και ενθαρρύνεται η αναγνώριση λόγου (το παιδί κατανοεί βασικά Αγγλικά) καθώς και η παραγωγή, κυρίως, προφορικού αλλά και γραπτού λόγου (το παιδί χρησιμοποιεί βασικά Αγγλικά κυρίως όταν μιλάει και σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου όταν γράφει).

Senior classes A-D

Σε αυτές τις τέσσερις τάξεις οι μαθητές διδάσκονται τον βασικό κορμό της Αγγλικής γλώσσας, όσον αφορά το λεξιλόγιο και τη γραμματική. Αποκτώντας όλο και περισσότερες γνώσεις, χειρίζονται με όλο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τη μαθησιακή διαδικασία που πλέον ενισχύεται με την ανάθεση εργασιών, παρουσιάσεων, debates κ.α. Είναι οι τάξεις κλειδί για την άνετη απόκτηση των πτυχίων που ακολουθούν.

Pre-Lower, Lower (B1+, B2)

Η εκμάθηση της γλώσσας συνεχίζεται αλλά δρομολογείται πιο επισταμένα για την απόκτηση του πτυχίου Lower. Η προετοιμασία για τις εξετάσεις ενισχύεται με τη χορήγηση τεστ που προσομοιώνουν τις πραγματικές συνθήκες εξέτασης και επιπλέον μαθήματα, αν κριθεί απαραίτητο. Οι μαθητές μας προετοιμάζονται κυρίως για FCE (Lower Cambridge) και ECCE (Lower Michigan) χωρίς να αποκλείεται οποιοσδήποτε άλλος επίσημος φορέας διεξαγωγής εξετάσεων, εάν και εφόσον ταιριάζει περισσότερο στις δυνατότητες και ανάγκες των μαθητών μας. 

Advanced (C1), Proficiency (C2)

Οι μαθητές μας προετοιμάζονται εντατικά για τις εξετάσεις Advanced και Proficiency που μπορούν να δοθούν μέχρι και 8 ως 10 μήνες μετά την απόκτηση του Lower Certificate. Η προετοιμασία γίνεται από καθηγητές με πολύχρονη πείρα στα πτυχία αυτά και παρέχεται εξατομικευμένη βοήθεια στους μαθητές που τη χρειάζονται. Συνεργαζόμαστε με όλους τους επίσημους φορείς διεξαγωγής εξετάσεων και προετοιμάζουμε και μαθητές που θέλουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό για τις απαραίτητες εξετάσεις (IELTS). Οι μαθητές μας, που ακολουθούν με συνέπεια το πρόγραμμα, έχουν εξασφαλισμένη επιτυχία.

Agglika Kentro Ksenon Glosson Gourdomixali
Αγγλικά - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γουρδομιχάλη